Monday, May 18, 2009

Home » Marshmallow Pops

Marshmallow Pops



Pernah buka blog Bakerella? Pada siapa yang pernah ke sana, mesti dah biasa nampak ni. Marshmallow Pops ni eksperimen yang dibuat hasil dari laman web Bakerella tu. Suka tengok hasil kerja yang comel-comel dan memang kreatif. At first, saya cube buat guna kek, tapi agak leceh membuatnya, so sebagai alternatif, saya menggunakan marshmallow putih. Hanya celupkan je dalam coklat cair. Tapi make sure tau marshmallow tu halal.


Marshmallow pops ni sesuai untuk di beri pada kanak-kanak di birthday party, wedding etc. So, pada sesiapa yang nak try buat, ada step2 yang ditunjuk dalam Bakerella. Cubala yer :>

1 comment:

Ummi Eyna said...

Salam Lia...

Klw eyna nak try gak yg marsmallow nie leh ker... mintak izin gak... eyna pun dh try yang kek wat lolipop nie... ada yang keras ada yg berderai.. tak sekata... leceh lak.. so selain tu apa lagi yg boleh yek...

 

Blogger Templates | Design by Elleya@Lovelycakes 2011