Sunday, September 18, 2011

Home » , , » Tempahan Biskut Raya 2011

Tempahan Biskut Raya 2011



Assalamualaikum semua...dah setengah bulan kite beraya, masih tak terlambat kan untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya pada yang beragama Islam...maaf zahir batin kalau ada salah silap selama ni terutama pada kawan2 dan customer semua

Lama da bersawang blog ni x berupdate. Maaf ye kalau ada yg duk tunggu2 gamba x masuk2 lagi. Sebelum raya aritu sibuk buat sample biskut raya ..pastu buat biskut raya ..pastu berhari raya pula...ni baru la dapat meluangkan masa nak update. Pada yang message di chatbox /email/ sms, maaf kalau ada yg terlepas pandang untuk dijawab, sila2 remind yer kalau ada yang x dapat lagi reply.

Ok, jom cuci mata tengok gamba2 tempahan raya & sebelum raya :

Sebahagian biskut raya yang telah siap untuk diedarkan pada customer

Senarai biskut raya yang saya jual aritu bole lihat disini :
biskut raya 2011









2 comments:

CuteOven said...

banyaknye kuih u buat....buat sorang2 ke...

Elleya said...

cuteoven,
buat dgn my mum & sister. Buat sorang2 memang xlarat :)

 

Blogger Templates | Design by Elleya@Lovelycakes 2011