Sunday, November 30, 2008

Home » » Miniature Cake - Rohani

Miniature Cake - Rohani





Rohani juga order Miniature Cake - Fondant (4 pcs). Theme untuk mini cake ni sama dengan Kek Fondant yang Rohani order, bezanya cuma Rohani request ada riben kat mini cake ni. Buat 2 set kek untuk Rohani ni the whole night, lepas siap kek dapat tidur 1 jam jer, then terus pergi keje. Penin lalat juga masa kat office hari tu. Anyway, harap kek ni selamat sampai ke Penang bersama tuannya :). Thanks to Rohani.

1 comment:

Intan dan Shahrul Fitri said...

Alahai..comelnya miniature cake ni..suka tgk laa..msti org yg terima pun sayang nak makan.

Tahniah Lia..

 

Blogger Templates | Design by Elleya@Lovelycakes 2011