Monday, November 24, 2008

Home » » Tag - Handwriting

Tag - Handwriting

Tag dari Kak Intan..dah lama gak kak intan kasi tag ni, maaf la sebab sibuk sket, ni baru ada kesempatan siapkan tag ni...

1. Your name/username:
2. Left handed or right handed:

I'm left handed...kesukaran jadi left handed ni bila belajar skill cam teknik jahitan or kek esp buat bunga, sume cikgu tangan kanan...jadi cikgu penin nak ajar org yang kidal ni..hehe


3. Favorite letter to right:Rasanya la E...

4. Least favorite letter to right:
5. Write "The quick brown fox jumps over the lazy cat"Ikut kak intan la..tukar ke cat...:)



Ok kak intan, keje sekolah da siap..dan thanks for the award tu. Rasanya lom layak nak dpt award best blogger tu..sbb kadang2 lambat n x update blog ni dan info pon masih x byk untuk dishare...anyway, terima kasih banyak2 yer :)

1 comment:

Intan dan Shahrul Fitri said...

Terima kasih Lia sbb siapkan homework walaupun lambat..akak tak kisah..Cantik dan kemas tulisan Lia..tak nmpak mcm kidal pun.

Sama2 utk award tu..

 

Blogger Templates | Design by Elleya@Lovelycakes 2011